image

Om meg

Min visjon

I don't work to live - I live to work

Speria Creative ble etablert i 2017 av Susana Pham.

Jeg er genuint opptatt av å levere gode løsninger for min kunder, og spesialiserer meg innen små, mellomstore og nyoppstartede bedrifter. Alle hjemmesidene jeg bygger er brukervennlige, responsive og søkemotoroptimaliserte.

Det er mange som gjør det samme som meg, men jeg vil at du skal jobbe med meg ut fra hvordan jeg jobber og hva jeg leverer. Gjennom hardt arbeid kan jeg tilby så mye mer enn bare en fin hjemmeside å se på.

Hvorfor bør du velge meg?

Jeg setter brukeropplevelse i fokus. Å drive trafikk inn på siden din er det viktigste av alt. Det hjelper ikke med en fin side hvis ingen finner den. Velger du meg er det en investering der mitt mål er å lage "eye catching" nettiside, samtidig øke synlighet.

Jeg er opptatt av å jobbe tett med kundene mine. Jeg sier ikke ja til alle oppdrag, fordi jeg vil at du som kunde blir 100% prioritert.

Jeg prater deg ikke trill rundt og sitter ikke i flere møter for å preike om ditt og datt. Jeg kaster ikke bort tiden din og går heller rett på sak. Du møter faktisk meg som gjør jobben for deg, og som faktisk kjenner til behovene dine.

Mine priser er mye rimeligere enn hos mange av mine konkurrenter. Jeg tilbyr både timepris og pakkepris som er svært gunstige. Nyetablerte firmaer får dessuten 10% rabatt.

Jeg har lynkjapp responstid og korte arbeidsprosesser. Derfor kommer resultatene raskere. Som en liten leverandør er jeg avhengig av at du som kunde lykkes, ellers gjør jeg ikke det bra selv.

Min visjon er enkel: Jeg er lidenskapelig opptatt av å skape gode resultater. På veien dit skal jeg vise at det går an å få til gode resultater, og samtidig levere et godt webdesign uten at du må betale mye penger.

Ta kontakt for å bli bedre kjent med meg